free html web templates

Rólunk

Az idén 30 éves Navalia Regina Bt-t 1990 április 22.-én-ben alakult családi vállalkozásként, máig családi tulajdonban van. A Társaság ügyviteli feladatokra, üzletviteli tanácsadásra alakult, mely hamar kiegészült sporttal kapcsolatos szervezői, és sporteszköz/hajó karbantartási, gyártási munkákkal. 2018-tól egészült ki ez a paletta belsőépítészeti és design feladatokkal.

A Navalia Regina Bt eredeti neve Balance Bt volt, e néven kezdte meg a működését 1990-ben. Akkoriban a Cégbírósági nyilvántartás és bejegyzések nem voltak napra készek, így eshetett meg az, hogy – mint később kiderült – ez a név már foglalt volt és új neve(ke)t kért a Cégbíróság. A beadott három név közül a harmadikat választotta a hatóság, így a jogerős bejegyzett nevünk a Kvóciens Bt volt. 2010-ben, mikor a Bt megvásárolta a veszprémi Navalia Kft Regina 30 típusának terveit, gyártási jogát, és gyártó sablonjait – vettük fel a Navalia Regina Bt nevet. Jelenleg folyamatban van a Bt Kft-vé való átalakulás.

Mobirise

Tevékenységünk területei:
- Főtevékenység: 7022’08 Üzletviteli és egyéb vezetői tanácsadás
- Sporteszköz gyártás, kölcsönzés
- Design és belsőépítészet
- Ingatlan bérbeadás, üzemeltetés
- Konferencia, kereskedelmi bemutatók szervezése

A Navalia Regina Kft 1990 óta működik. Gazdálkodása, tőke helyzete stabil, működése nyereséges, eszközállománya növekszik.

Személyes szakmai tapasztalat:
Haranghy Csaba ügyvezető mintegy 30 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik és 20+ éve dolgozik a magyar és a nemzetközi víziparban. Két részben, több mint 15 évig vezérigazgatója (korábban két évig vezig. helyettese) volt a Fővárosi Vízműveknek.
Jelenlegi létszámunk 3 fő, melyet hamarosan 4-re bővítünk. 

Copyright © 2020 Navalia Regina Bt.